Zakaj slogan Odpri srce?

Se sprašujete, zakaj slogan Odpri srce? In zakaj sploh odpreti srce?

Zaupala vam bom zgodbo, kako sem preko intuitivnih sporočil prišla do tega slogana. Veliko časa sem v umu premišljevala, kakšen slogan in logotip naj bi imela. Preizkušala sem različne možnosti in si slogane zapisovala na papir. Na papirju je bilo že kakšnih 15 variant različnih nazivov, a nobeden od njih me ni niti navdušil, kaj šele prevzel.

Vedela sem, da na silo nekaj ustvarjati nima smisla. Nato sem naslednji dan pri pospravljanju predala »naletela« na knjigo Angelski svetilniki od Mance Razboršek, ki sem jo že dlje časa imela doma, vendar si nikoli nisem zanjo vzela dovolj časa. Odprla sem jo na naključni strani in prečitala sestavek o tem, kako moramo delovati z odprtim srcem, da bomo v življenju dosegli več miru, harmonije, dobrih odnosov… In ravno to je tisto, kar želim tudi jaz predati ljudem.

Na listu je bil večkrat omenjen stavek, ki se je začel z Odpri srce in prešinila me je ideja o sloganu. Je Odpri srce pravi slogan zame? Ideja mi je postajala vedno bolj všeč in začutila sem neko vibracijo, povezano s tem sloganom.

Vesolje oz. božje vodstvo sem prosila, naj mi na nek način potrdi, da je ta slogan skladen z mano in mojim poslanstvom.

Tistega popoldneva sem po službi odšla v nakupovalni center po opravkih. Razmišljala sem, kaj vse moram postoriti in pozabila na dilemo s sloganom.

Odšla sem v knjigarno, da bi si kupila orakeljske karte. Ob vstopu v knjigarno sem nad policami s knjigami za osebni in duhovni razvoj zagledala velik plakat z napisom Odpri srce.

V trenutku sem intuitivno vedela, da plakat nosi odgovor na moje vprašanje in ni bilo več dvoma, kateri slogan izbrati.

Skozi to zgodbo lahko vidite, kako sprejemamo intuitivna sporočila iz okolice, če jih le znamo razbrati.

In sedaj vprašanje zakaj odpreti srce?

Veliko ljudi zaradi slabih izkušenj, trpljenja in bolečin, ki so jim ga povzročili največkrat najbližji zapre srce in ne želijo več čutiti ljubezni in povezave z drugimi in navsezadnje tudi s sabo. Zaradi strahu pred ponovno bolečino, si nekateri svojega srca ne upajo več ponovno odpreti in jim služi kot varovalo pred zunanjim svetom.

Vendar moramo se zavedeti, da s tem ko zapremo srce za druge in svet okoli sebe, ga lahko zapremo tudi zase in veliko težje slišimo glas svoje duše.

Z odprtim srcem pa veliko lažje vzpostavimo stik sami s sabo, s svojim notranjim vodstvom in smo sposobni sprejeti informacije z višje zavesti. Naše srce ima močno magnetno polje s katerim privlačimo vse željeno v naše življenje in bolj kot bomo odrtega srca za vse kar nam ponuja življenje, bolj se nam bodo odpirale poti. 

 

Zdenko Domančič v svoji knjigi Modrosti Zdenka Domamnčića pravi, da »človek, ki želi biti zdrav in živeti bolj polno ter bogato, lahko to doseže samo, če odpre svoje srce življenju in ljubezni.«

Zato odprite srce in odprle se vam bodo vse poti.