SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

V splošnih pogojih poslovanja so opisane vrste osebnih podatkov, ki jih zbiramo, način uporabe in izmenjave podatkov ter vaše izbire glede naše uporabe podatkov. Opisani so tudi ukrepi, s katerimi varujemo podatke in načini, na katere lahko stopite v stik z nami glede naših postopkov za varstvo zasebnosti.
Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z našim zbiranjem, uporabo in hrambo vaših podatkov na način, ki je opisan v tem pravilniku. Če se ne strinjate s katerokoli določbo v tem pravilniku, ne posredujte nobenih osebnih podatkov na tem spletnem mestu.

UPRAVLJALEC OSEBNIH PODATKOV IN OSNOVNI PODATKI
Določbe tega dokumenta veljajo za zbiranje in obdelavo vseh osebnih podatkov, ki jih zbira in obdeluje podjetje Svetovanje in izobraževanje Klavdija Dajčman s.p. (nadalje upravljalec).
Lastnik spletnega mesta www.odprisrce.com je podjetje Svetovanje in izobraževanje Klavdija Dajčman s.p., ki spoštuje vašo zasebnost.

PODATKI O UPRAVLJALCU:
Firma: Svetovanje in izobraževanje Klavdija Dajčman s.p.
Naslov: Selce 10b, 2232 Voličina
Matična številka: 8833338000
Telefon: 041/987 723
E-pošta: klavdija.dajcman@gmail.com
Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov: Klavdija Dajčman

SPLETNO MESTO
Splošni pogoji poslovanja so namenjeni uporabnikom spletnega mesta: www.odprisrce.com

ZBIRANJE IN UPORABA OSEBNIH PODATKOV
Pri obisku naše spletne strani lahko od vas zahtevamo določene osebne podatke za naslednje namene:

  • obveščanja naročnikov o poteku delavnic,
  • obveščanje o novih terminih delavnic,
  • obveščanje o novih temah delavnic,
  • za prijavo na brezplačne novice,
  • za prijavo na tečaje in delavnice (brezplačne in plačljive),
  • nagradne igre,
  • ob nakupu izdelkov in storitev.

Ti podatki lahko vključujejo vaše ime, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov ali kakršnekoli druge podatke, ki omogočajo osebno prepoznavanje. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno.
Upravljalec je edini lastnik podatkov, zbranih na tej spletni strani in jih ne bo prodajal, delil ali posredoval v druge namene. Vaše osebne podatke bomo uporabljali le v namene, ki so zgoraj navedeni. S posredovanjem vaših osebnih podatkov na tem spletnem mestu soglašate z njihovo uporabo ob vašem nakupu, za obveščanje o dogodkih, novostih, storitvah in drugih zanimivostih.

HRAMBA, SPREMEMBA IN IZBRIS VAŠIH OSEBNIH PODATKOV
Če želite spremeniti ali izbrisati svoje osebne podatke, ki ste jih posredovali preko tega spletnega mesta, se lahko kadarkoli sami odjavite tako, da nam pošljite elektronsko sporočilo na klavdija.dajcman@gmail.com ali nas pokličite na 041 987 723.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV
O tem ali nam boste posredovali vaše osebne podatke se odločate prostovoljno. Neposredovanje določenih kategorij osebnih podatkov se lahko odrazi v nemožnosti zagotavljanja storitve, neizvedenem nakupu ali zavrnitvi sklenitve pogodbe.

SPREMEMBA SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA
Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Posodobitev bo označena na dnu pravilnika.

TEŽAVE ALI PRITOŽBE
Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletnega mesta www.odprisrce.com med kupcem in nosilcem S. P., bosta stranki poizkušali reševati sporazumno.
Če menite, da je prišlo do kršenja pogojev tega pravilnika, nas prosimo obvestite na klavdija.dajcman@gmail.com ali na tel. št. 041 987 723. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.

Datum spremembe: Klavdija Dajčman, 22.5.2021