Intuitivno svetovanje

Se soočate z različnimi izzivi ali ste na večji prelomnici v življenju? Se vrtite v začaranem krogu in ne najdete rešitev? Vam tih notranji glas šepeta, da se podate novim izzivom naproti in bi radi prejeli potrditev?

Intuitivno svetovanje oziroma reading je tehnika duhovnega svetovanja, kjer dobite širši in globlji vpogled v različna področja vašega življenja. Predstavlja uvid oz. razumevanje, s kakšnim namenom se vam nekatere stvari dogajajo na privatnem kakor tudi na poslovnem področju.

S pomočjo jasnočutnih in jasnovidnih intuitivnih zaznav vam pojasnim, zakaj se nahajate v določenih situacijah in katere čustvene blokade in miselni vzorci vas ovirajo na poti do sreče in uspeha.

V meditativnem stanju in povezavi z višjo zavestjo ter vašim energijskim poljem vam intuitivno  odgovorim na vaša vprašanja. Zelo dobro zaznavam vašo energijsko polje, čustvene blokade in glas vaše duše.

Pri tem morate vedeti, da intuitivno svetovanje ni vedeževanje oz. napovedovanje prihodnosti. S svetovanjem vam lahko pomagam ozavestiti vaše trenutno energijsko stanje in vašo preteklost ter bližnjo prihodnost. Dolgoročno prihodnost (npr. čez 3 leta) pa si s svojimi mislimi, občutki in (ne)predelanimi lekcijami krojimo sami.

Prav tako svetovanje ni namenjeno, da se na njem poizveduje za drugo osebo, na primer partnerja, starše, otroke… Pojasnim vam lahko samo, kaj vaju energijsko veže, karmično povezavo, katere lekcije skupaj predelujeta in kako z vaše strani vzpostaviti/izboljšati odnos.

Svetovanje je namenjeno vsem, ki želijo osebnostno in duhovno rasti. V večini primerov predam zelo ljubeča in motivacijsko naravnana sporočila vodnikov in nasvete, kako izboljšati pomembna življenjska področja in zaživeti bolj polno življenje.

Intuitivno svetovanje je dobrodošlo:

  • če imate nerazrešene partnerske, družinske ali druge odnose,
  • ob večjih življenjskih prelomnicah,
  • pri iskanju lastnih darov, talentov in življenjskega poslanstva,
  • pri nepredelanih vzorcih,
  • če želite nasvete, kako v življenje privabiti več obilja in harmonije,
  • če želite izboljšati partnerski odnos oziroma pritegniti sorodno dušo,
  • pri vprašanjih, na katera sami ne najdete odgovora.

Svetovanja izvajam individualno in skupinsko

Individualno svetovanje poteka v prijetnem ambientu skozi poglobljen pogovor ali preko telefonskega pogovora ozirom Skypa. Na zastavljena vprašanja lahko odgovorim tudi tako, da posnamem sporočila in vam jih pošljem.

Skupinska oblika predaje sporočil vsebuje predhodno tudi vodeno meditacijo, ki jo izvaja Marjana Korotaj (https://serepenthine.eu), in pogovor. Vsak udeleženec pred pričetkom na list papirja napiše eno vprašanje oz. področje, na katerega želi prejeti intuitivno sporočilo in se podpiše z lastnim imenom oz. vzdevkom, če želi diskretnost in ga položi v škatlico.

Po meditaciji iz škatlice vlečem listke z vprašanji, ga preberem in predam intuitivno sporočilo. Sporočila se med seboj vedno zelo prepletajo in vsak udeleženec dobi tudi veliko odgovorov zase, ko je slišal sporočilo, za katerega je spraševala druga oseba.

Kontakt

Klavdija Dajčman, tel: 041 987 723, email: klavdija@odprisrce.com