Intuitivno svetovanje

Se soočate z različnimi izzivi ali ste na večji prelomnici v življenju? Se vrtite v začaranem krogu in ne najdete rešitev? Vam tih notranji glas šepeta, da se podate novim izzivom naproti in bi radi prejeli potrditev?

V kolikor ste pritrdili na zgornja vprašanja in želite osebnostno in duhovno rasti, vam lahko z intuitivnim svetovanjem pomagam pri odgovorih na vaša vprašanja in soočenju z izzivi.

Intuitivno svetovanje oziroma reading je tehnika duhovnega svetovanja, kjer dobite širši in globlji vpogled v različna področja vašega življenja. Predstavlja uvid oz. razumevanje, s kakšnim namenom se vam nekatere stvari dogajajo na privatnem kakor tudi na poslovnem področju.

V trans-meditativnem stanju in povezavi z višjo zavestjo in duhovnimi vodniki vam intuitivno odgovorim na vaša vprašanja.

S pomočjo jasnočutnih in jasnovidnih intuitivnih zaznav ter energijskega zaznavanja vam predam informacije in sporočila vaše duše, s katerimi boste dobili vpogled v vaše življenje in dvignili nivo zavedanja.

Svetovanje je namenjeno vsem, ki želijo ozavestiti vzorce in prepričanja, osebnostno in duhovno rasti. Ko kanaliziram, vidim vaše potenciale, darove, lepoto duše in predana sporočila vas opolnomočijo, motivirajo in navdahnejo, da sledite sebi in  zberete moč in pogum za uresničitev svojih sanj. Sporočila vodnikov vam pomagajo ozavestiti, kako izboljšati pomembna življenjska področja in zaživeti bolj polno življenje.

Zavedeti pa se je potrebno, da intuitivno svetovanje ni vedeževanje ali napovedovanje prihodnosti in ni namenjeno poizvedovanju za druge osebe.

Na osnovi večletnih izkušenj z bioterapijo in reikijem tudi zelo dobro zaznavam vašo energijsko polje, čustvene blokade in vam podam povratne informacije.

Intuitivno svetovanje je dobrodošlo:

 • če imate nerazrešene partnerske, družinske ali druge odnose,
 • ob večjih življenjskih prelomnicah,
 • pri iskanju lastnih darov, talentov in življenjskega poslanstva,
 • pri nepredelanih vzorcih,
 • če želite nasvete, kako v življenje privabiti več obilja in harmonije,
 • če želite izboljšati partnerski odnos oziroma pritegniti sorodno dušo,
 • pri vprašanjih, na katera sami ne najdete odgovora.

S svetovanjem boste pridobili:

 • vodeno meditacijo in kanalizirana sporočila vaše duše in duhovnih vodnikov,
 • usmeritve, spodbude in motivacijo za aktiviranje svojih darov,
 • fizično, mentalno in čustveno umiritev in razbremenitev,
 • energijsko podporo za proces transformacije in dvig zavesti,
 • posnetek vašega sporočila in vodeno meditacijo.

Svetovanja izvajam individualno in skupinsko

IDIVIDUALNI READING

Individualno svetovanje poteka v prijetnem ambientu v Mariboru ali preko videoklica s pomočjo Zoom-a ali Skypa. Lahko se tudi dogovorimo za telefonski pogovor.

Osebno intuitivno svetovanje traja 120 minut in prispevek je 90 eur.

Po želji se lahko svetovanje tudi snema in dobite posnetek.

SKUPINSKI READING

Skupinska oblika predaje sporočil vsebuje predhodno tudi vodeno meditacijo, s pomočjo katere se sprostimo, umirimo in preidemo v stanje globoke umirjenosti. V tem stanju odpremo srce in bolje začutimo energijo sporočila in samo ponotranjimo informacije.

Vsak udeleženec pred pričetkom na list papirja napiše eno vprašanje oz. področje, na katerega želi prejeti intuitivno sporočilo in se podpiše z lastnim imenom oz. vzdevkom, če želi diskretnost in ga položi v škatlico. V primeru on-line delavnice preko Zoom-a, vsak udeleženec preko maila postavi vprašanje in dobi povezavo do srečanja in informacijo pod katerim številom bo njegovo sporočilo.

Po vodeni meditaciji preberem vprašanja in predajam intuitivna sporočila. Sporočila se med seboj vedno zelo prepletajo, zavzemajo različna življenjska področja in vsak udeleženec dobi tudi veliko informacij in odgovorov zase, iz sporočil, za katere so spraševali drugi udeleženci v skupini.

Skupinski reading in meditacija poteka v zelo majhni skupini z največ 6 udeleženci.

Po meditaciji in predanih sporočilih je možnost za pogovor, dodatna vprašnja, izmenjave mnenj….

Vsak udeleženec prejme posnetek meditacije in intuitivnega sporočila.

Prispevek na skupinski meditaciji je 35 eur.

Potrebna je predhodna rezervacija termina na e-naslov ali telefon.

 

 

Mnenje udeleženk individualnega readinga:

“Čutila sem močno energijo in poučutila sem se povezana s sabo. Besede so mi segle globoko do srca in na čase sem bila ganjena. Informacije, ki sem jih dobila so mi dale odgovor na številna vprašanja. Dobila sem potrditev, usmeritev in mirnost v sebi. Hvala za to izkušnjo.” Saška

“Klavdija s svem srcem in dušo prenaša sporočila in zelo lepo je vzpostavila srčno energijo z menoj. Sporočila so bila globoka in konkretna – dotaknila so se mojega srca in duše.  Klavdija je čudovit medij in hvaležna sem za to izkušnjo.”  Anja

“Super izkušnja. Ugotovila in ozavestila sem stvari, ki mi bodo zelo pomagale za naprej. Klavdija me je popeljala skozi vse aspekte mojega življenja in mi dala jasnost. Uvodna meditacija za odpiranje čaker je bila zelo močna izkušnja.” Tina

Danijela pa je posnela kar video 🙂

 

Kontakt

Klavdija Dajčman, tel: 041 987 723, email: klavdija.dajcman@gmail.com