Reiki terapije in tečaji

Vam primanjkuje energije? Želite izboljšati svoje psihofizično počutje, osebnostno in duhovno rasti ter pomagati drugim? Če ste pritrdili in se želite naučiti, kako se povezati z življenjsko-kozmično energijo ter se naučiti naravnega (samo)zdravljenja, je reiki tečaj priložnost, da pridobite nova znanja in izkušnje.

Reiki je preprosta in učinkovita metoda naravnega zdravljenja, ki temelji na starodavni izkušnji polaganja rok. Uporablja se za samozdravljenje in zdravljenje drugih, saj pozitivno vpliva na naše počutje, odpravlja fizične težave, pomaga pri premagovanju travm in odpravlja energijske blokade. Reiki je povsem varna oblika alternativnega zdravljenja, ki temelji na pretoku energij in je odlična metoda za podporo medicinskega zdravljenja.

Redna izvedba reikija je tudi pot osebnega in duhovnega razvoja.

Na osnovi večletnih izkušenj z izvajanjem reiki terapij vam iz osebnih izkušenj, ki so podkrepljene s stokovnim znanjem, čim bolj praktično prikažem, kako izvajati terapije in se energijsko zaščititi.

Izvajam individualne in skupinske reiki tečaje po Mikau Usui od I. do IV. oziroma mojstrske stopnje.

Na vsaki stopnji se znanje poglablja in priporočljivo je, da že po prvi stopnji pridobite čim več izkušenj, da lahko nadgrajujemo znanje.

Reki tečaj I. stopnje je namenjen vsem, ki se želijo naučiti, kako se povezati z univerzalno življenjsko energijo in s to energijo visokih vibracij pomagati sebi in drugim.

Vsebina tečaja I. stopnje:

 • opredelitev in kratka zgodovina reikija,
 • kako deluje reiki in kako se sproži proces zdravljenja,
 • kako se povezati z energijo in možne napake, ki jih delajo zdravilci,
 • celoten prikaz tehnike polaganja rok pri samozdravljenju,
 • prikaz tehnike polaganja rok pri zdravljenju drugih,
 • čiščenje in uravnovešanje čaker,
 • pomen simptomov in bolezni ter možni vzroki za neravnovesje,
 • možnosti uporabe reikija v vsakdanjem življenju,
 • iniciacija v prvo stopnjo reikija.

Vsebina tečaja je praktično naravnana in po opravljenem tečaju imate dovolj znanja, da lahko samostojno izvajate terapije. Vsak tečajnik prejme iniciacijo oziroma posvetitev v prvi simbol reikija, s katerim okrepite povezavo s kozmično-življenjsko energijo.

 V kolikor vas po opravljeni prvi stopnji zelo pritegne delo z energijami in bi želeli nadgraditi svoje znanje, se lahko odločite tudi za II. stopnjo reikija in pridobite znanja:

 • spoznate reiki simbola in njun pomen,
 • tehnike, kako delati reiki na daljavo,
 • zdravljenje živali in rastlin,
 • vse o čakrah in kako jih čistiti in uravnovešati,
 • kundalini kanali in pretok energije v telesu,
 • meditacija na reiki simbole in vodnike,
 • inicijacija v drugo stopnjo reikija.

III. in IV. stopnja se opravlja skupaj in na tečaju so tudi podana navodila za samostojno izvajanje izobraževanj za reiki terapevta.

Vsebina temelji na:

 • spoznavanju še dveh simbolov in njunem pomenu,
 • reiki transmisija,
 • energetsko čiščenje preteklosti,
 • kako krepiti intuicijo s simboli,
 • navodila o poučevanju reikija in
 • kako prejemamo in podeljujemo uglasitve oziroma inicijacije.

Vsebina tečaja se na individualnih tečajih prilagaja predznanju in željam, ki jih izrazi tečajnik.

 Vsak tečajnik za opravljeno posamezno stopnjo reikija prejme potrdilo o izobraževanju in obsežno gradivo v obliki skripte.

Kot dodaten bonus tudi vsakemu udeležencu predam intuitivna sporočila in nudim pomoč in podporo tudi po opravljenem tečaju.

Subscribe

* indicates required
Soglasje

Mnenja udeležencev

˝Kar nekaj časa me že mika “svet duhovnosti” in za menoj je že nekaj let dela na sebi. Začetnemu prebiranju knjig, meditacijam in raznim predavanjem in tečajem se je pridružila tudi želja, da se udeležim reiki tečaja. Kar dobro leto je trajalo, da sem se ga uspela udeležiti, saj očitno še nisem bila zrela za učitelja, ki mi je bil namenjen. Namenjena mi je bila Klavdija, čudovita učiteljica in srčna oseba, ki je pripravljena pomagati tudi po opravljenih tečajih pri njej. Njena iskrenost, skromnost in znanje, ki ga premore, so razlog, da jo toplo priporočam kot duhovno učiteljico. Vsak tečaj reikija pri Klavdiji bi moral trajati več dni, ker ima toliko znanja in izkušenjMarjana Korotaj

˝Na poti pri spoznavanju same sebe in odkrivanju svojih duhovnih darov sem obtičala na mestu, kjer nisem vedela, kako naprej. Potem sem »slučajno« odkrila Klavdijino spletno stran. Kontaktirala sem jo in kmalu sva se dogovorili za reiki tečaj. Iskreno povedano, nisem pričakovala nič posebnega. Bolj kot vse, sem le bila radovedna, kaj reiki sploh je. Klavdija mi je podelila mojo prvo iniciacijo in čutila nisem nič. Naslednji dan pa sem le ugotovila, da sem postala mirnejša, srečnejša, razbremenjena in nekako lažja. Iz dneva v dan opažam velike spremembe v sebi. Celostno se zdravi moje fizično telo, lažje diham in čutim, kako se iz telesa izloča vsa stara nakopičena energija. Nisem konstantno napeta, sem bolj samozavestna in imam občutno več energije. Predvsem pa sem bolj srečna. Reiki mi je zelo prirasel k srcu, saj resnično zdravi! Hvala ti, Klavdija, za ta čudovit dar, ki bo pomagal meni in tudi drugim, ki jim bom pomagala na poti do ozdravitve. Hvaležna sem za reiki in to je ena najboljših odločitev v mojem življenju!˝ Andreja Zver

˝Po tečaju se zelo dobro počutim, sem izredno dobre volje, pozitivna. Ugotavljam, da so ljudje okrog mene zamorjeni in z ogromno težavami in to sedaj ne vpliva več tako name, saj na svoje težave gledam bolj optimistično. Sem veliko bolj potrpežljiva, ne vzkipim tako hitro oz. sploh ne. Drugače pa sem izredno vesela, da sem se udeležila tega tečaja. Reiki vsak dan izvajam in mi je »ful« všeč. Občutim vročino in mravljince v rokah in čisto »padem noter«. Včasih mine cela ura, ko končam s polaganjem rokNatalija

 

 

Kontakt

Klavdija Dajčman, tel: 041 987 723, email: klavdija@odprisrce.com