Reiki tečaj I. stopnje

Reiki je zelo preprosta in učinkovita metoda naravnega zdravljenja, ki temelji na polaganju rok. Uporablja se predvsem za samozdravljenje in zdravljenje drugih, vendar ga lahko uporabljamo še za številne druge namene. Vsebuje starodavno človeško izkušnjo in znanje o pretoku človeške energije.

Reiki pozitivno vpliva na našo duševnost in osebnostni razvoj, odpravlja fizične težave in bolezni, pomaga pri premagovanju travm, ki izvirajo iz podzavesti in odpravlja energijske blokade. Reiki je povsem varna, neškodljiva oblika alternativnega zdravljenja.

Usui reiki tečaj 1. stopnje je namenjen vsem, ki jih zanima delo z energijami in je primeren tudi za začetnike, tako da predhodno znanje ni potrebno.

Vsebina tečaja:
• opredelitev in kratka zgodovina reikija;
• kako deluje reiki in kako nam lahko pomaga;
• prikaz tehnike polaganja rok pri samozdravljenju in zdravljenju drugih;
• možnosti uporabe reikija v vsakdanjem življenju in
• iniciacija v prvo stopnjo reikija.

Vsebina tečaja je zelo praktično naravnana in po opravljenem tečaju imate dovolj znanj, da lahko samostojno izvajate reiki terapije. Poudarek je tudi na uporabi reikija v vsakodnevnem življenju.

Izobraževanje poteka v sproščenem vzdušju in priporočljivo, je da ste udobno oblečeni. Vsak tečajnik prejme potrdilo o izobraževanju in gradivo v obliki skripte.

Obvezne so predhodne prijave najkasneje do 29.4.2023 na klavdija.dajcman@gmail.com ali na tel. 041 987 723.
Cena celodnevnega tečaja je 140 eur.

Tečaj vodim reiki mojstrica in učiteljica Klavdija Dajčman. Že desetletje izvajam energetska zdravljenja in tečaje, tako da je vsebina tečaja zasnovana tudi na lastnih izkušnjah.

Dovolite si poiskati svoje skrite moči.

Date

Jun 03 2023
Expired!

Time

10:00 - 17:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *